TOMASCARINA.SE

Sociala medier - Tomas & Carina

Välkommen till vår gemenskap hos Tomas och Carina, en resa som började som ett äventyr på YouTube sommaren 2018. Efter ett år tog vi steget in i direktsändningar på Twitch och blev snabbt kända tack vare support från profiler som Heaton, Gpunkt och Slop. Sedan dess har vi strömmat över 1700 timmar och välkomnat över 500 000 besökare till våra livesändningar på Twitch.

 

Vår närvaro sträcker sig över flera plattformar, som du hittar länkar till i menyn ovan.

 

DISCORD SERVER:

Vår egen discord-server är ett varmt välkomnande till en värld av information och samtal, både skrivet och talat. Kom och bli en del av vår gemenskap för en trevlig stund.

YOUTUBE KANALEN:

Mars 2019 såg starten av vår YouTube-kanal, där vi från början fokuserade på att sprida kärlek och respekt genom en variation av innehåll, från vloggar till utmaningar och matlagningsvideos. Vårt mål är att erbjuda en kanal som speglar vår personlighet och engagemang.

INSTAGRAM:

Följ oss på Instagram för att hålla dig uppdaterad om våra livesändningar och få en inblick i våra liv. Här delar vi allt från vardagsögonblick till spännande projekt.

TIK TOK:

Efter önskemål från våra följare lanserade vi vårt TikTok-konto, där vi planerar att följa trender och bjuda på spännande livesändningar och innehåll som är lika unikt som vi är.

Vi älskar vår gemenskap och är evigt tacksamma för all kärlek och stöd från er alla. Tack för att ni är en del av vår resa!