TOMASCARINA.SE

Tomas Oss Carina FAQ sida

Ett par som är Sambo “Ej gifta” som lever tillsammans i Stockholm sedan väldigt många år. Missa inte informationen på startsidan.

Ja vi har “SELMA” som är en katt på 7 år “Vintern 2022” som är en makalöst fin tjej med en personlighet som är helt fantastisk
Vi älskar henne av hela vårat hjärta och vi hade tidigare Skrållan som tyvärr inte längre finns med oss men saknaden är enorm då hon var ännu mer unik än Selma.

Ja Hemsidan Tomascarina.se är våran officiella hemsida där vi presenterar allt vi gör online och vart vi finns tillgängliga.
Du finner oss på många plattformar.

Vi vill inte kalla oss det då vi inte anser att vi är det utan vi är ett par som gillar och trivs bäst när vi får dela med oss av vårat liv i videos och i livesändningar.
Vi avgudar alla våra följare och tycker så hemskt mycket om er. Vi värdesätter varje enskild person och försöker alltid finnas där och vara tillgängliga för er som gillar och uppskattar oss.

Tomas är en mångsysslare men sedan Tomas fyllde 19 år så är han verksam inom säkerhetsbranchen och allt började med jobbet som väktare för att snabbt senare bli Ordningsvakt och detta är något Tomas gör än i dag “December 2022”
I övrigt driver Tomas också ett IT KONSULT företag som innefattar allt från webbhotell, Till support inom allt inom teknik och Data till pivatpersoner och företag.
Tomas driver även verksamhet inom kameraövervakning både dolda och synliga installationer av kameror åt privatpersoner och företag.

I verksamheten bedrivs det även en webbshop vid namn Pluttdutt.se Läs mer om detta här

Vi har gjort det förr men på grund av tidsbrist är det något vi har slutat med men hoppas framöver få återta den sysslan men just nu är det för mycket med allt jobb både vanliga och företaget

Tomas:
Kötträtter – Fisk – grytor av alla slag samt det mesta inom Husmanskost

Carina:
Husmanskost

Vi har varit offentliga med våra sociala medier sedan Våren 2019 då det började med Youtube och växte med tiden till att vi vistas på flera plattformar du ser vilka i menyn ovan

Vi laddade upp vår första video den 2018-07-20 och gjorde 5 privata videos men det var den 2019-03-19 som vi la upp för första offentliga video där tanken var att göra reaktions och drama videos på vår kanal men det kände vi snabbt att det inte var något för oss då.
Vi valde istället att filma och göra sådant vi tyckte var kul och där vi inte räknande alls med att få några som ville se våra videos men det rörde på sig men vårat syfte har aldrig varit att nå någon större publik och vi är ganska nöjda med hur vi har det idag vintern 2022
Vi hamnade ganska snabbt in i live streams på youtube och det körde vi en kortare tid innan vi blev ombedda av följare att börja med Twitch och köra Live sändningar där vilket blev vår stora framgång.
Vi älskar att hänga live med våra följare och umgås och ha riktigt kul vilket vi alltid har när vi sänder live.

Vi skaffade snabbt Instagram och sist ut som senaste plattformen blev TIKTOK.

Det absolut bästa sättet att stödja och supporta oss är genom att titta på våra videos om du kanske är intresserad av men vi värdesätter om du Prenumererar på vår Youtube kanal “Det är helt gratis och kostar inte ett öre utan du klickar bara på Prenumerera på vår Youtube kanal.
Vill du ta del av mer än 300+ vloggar så kan du bli medlem på vår youtube kanal och går du in i menyn under BLI MEDLEM så ser du vad som ingår i de 3 olika paket vi erbjuder och tillhandahåller för respektive kategori som medlem
Där ser du vad du får tillgång till genom att bli medlem, På detta sätt visar du att du verkligen vill supporta och stödja oss.

IT
Matlagningar
Bakningar
Utflykter
Resor

DIAMOND PAINTING
BAKNING
UTFLYKTER
RESOR
SMYCKES TILLVERKNING

Tomas jobbar med säkerhetsrelaterat arbete inom olika områden sedan många år.
Tomas driver ett IT konsult företag mot Privat och företagsmarknaden i företaget ingår enormt mycket annat som onlinehandel där vi har en webbutik samt alla våra sociala medier ingår i företagsverksamheten och detta är bara en del av allt vi pysslar med.

Uppdatering Januari 2023: Vi är nu kvalificerade för intäkter på vår kanal samt för intäkter från våran youtube medlemsida.

NEJ, Absolut inte, Vi släpper nya videos ofta men det pågår ett stort arbete med att släppa mycket material för våra medlemmar på vår youtube kanal. Där finns både förhandsvisningar tillgängliga men även unika klipp och videos som inte finns tillgängliga för alla.

Ja,Dock endast för medlemmar på våran youtube kanal på nivå GULD

Du tittar uppe i menyn och ser länken “BLI MEDLEM” Klickar du där får du information om vad som ingår i de 3 olika medlemsnivåerna.
Välj en och gå med oss i den underbara värld vi har som medlem hos Tomas och Carina

Det ser du beroende på om du väljer Silver eller Guld eller Diamant medlemskap.

Till er som kan uppleva problem att bli medlem så har det att göra med Iphone, men de fungerat utmärkt att bli medlem genom webbläsaren. Du kan sen använda appen med samma konto du skaffa medlemskapet på datorn

Podcast hit och podcast dit, självklart har Tomas & Carina också en egen Podcast!
Dessutom är det väldigt kul att spela in dem

I våra poddar pratar vi om allt från alldagliga saker som sker till tråkiga minnen från barndomen, händelser från Tomas yrke och annat aktuellt som sker i vårt liv, i landet och världen.

Högt i tak och allt mellan himmel och jord!

Blir du Guldmedlem på vår Youtube kanal kan du även se alla våra poddar men då som video istället.

Det var i särklass när vi fått raidar och host av

HEATON
GPUNKT
SLOP3
NADMYRE

Och den största händelsen var nyligen när vi fick subs donationer till ett antal av 320 stycken under en livesändning på 6 timmar och 30 Min.
Den liven var den 2022-12-09

Tack till INSANIUM och Thunderblondie som fick oss att starta med Twitch till er kan vi inte säga annat än Tack för att ni är dem ni är.

Ja som Guldmedlem på vår youtube kan man se hela eller delar av en tidigare live sändning från Twitch eller från TikTok

Vi startade kanalen på TIKTOK i Maj 2022

JA, Se i menyn så finner du sidan med våra Merch.

Vi har sedan mitten på JULI 2023 startat vår pod igen och nu kommer du finna våra poddar antingen direkt i menyn här på sidan eller där poddar finns och det vanligaste är Spotify

JA. Är du minst Guldmedlem på vår Youtube så ingår våra poddar som en VODCAST där du även kan se oss istället för bara lyssna på oss.

Skicka oss ett mail till podcast @ tomascarina.se
Då kan vi planera in det ämnet du förslagit oss prata om

Vi vet verkligen inte då våra liv kantas mycket just nu av stora hälsoproblem.
Vi får lov att återkomma i denna fråga framöver