OM OSS

Hej och välkommen till Tomas och Carina “Sambopar” sedan evigheter, Vi tog sommaren 2018 steget att starta en Youtube kanal, Vi har genom åren gjort många varierande videos och efter ca 1 år gick vi live för första gången på youtube men det tog inte lång tid innan vi gick över att livesända på Twitch  (September 2019) där vi snabbt blev kända genom att profiler som Heaton, Gpunkt och Slop såg oss och dessa fantastiska personer gjorde host och Raidar mot vår Twitch kanal, Och som man sedan säger så är allt historia.
Vi har de senaste åren streamat på Twitch 1700 timmar (Augusti 2022) och ca 500 000 personer har besökt våra livesändningar på Twitch genom dessa år.
Vi finns idag på de flesta sociala plattformar vilka finns att se i menyn ovan.

Texten ovan uppdateras inom kort

 

DISCORD SERVER

Välkommen ska du vara till vår helt egna grymma discord server som du alltid finner på adress VÅR DISCORD SERVER ,
Där finner du mängder med en otrolig mängd information och en stor mängd personer som pratar i mängder med olika text och röstkanaler.
Välkommen att bli en i gemenskapen och vi önskar dig en riktigt trevlig stund på vår server.

YOUTUBE KANALEN

i Mars 2019 bestämde sig för att starta en youtube kanal, Allt började med ett par reaktionsvideos därefter bestämde sig vi oss för att inte göra kanalen till en dramakanal utan inriktade oss att nå alla dessa härliga människor i vårt Sverige som delar vår filosofi att det ska råda Kärlek och Respekt mellan oss alla.
Vi började med att skapa allt fler videos i snabb takt för att känna oss för om detta verkligen var något vi kunde tänka oss fortsätta med och vi bestämde oss för att ha en mångsidig kanal när man i vloggar får följa oss i vardagen men vi gör även Storytimes, Challenges, Pyssel, Mat och Bak videos men vad vi också bjuder på är en massa livesändningar på kvällarna men emellanåt blir det en del tokighetsvideo.

PATREON / SPONSOR / SUPPORTSIDAN

På vår Patreonsida lägger vi upp mängder med bilder, Videos, Information, Hemliga länkar till livestreams på youtube och mycket mer.
Du får även där ta del av alla nya och kommande avsnitt av “VAD BLIR DET FÖR MAT” med Tomas framför spisen.
Adressen till vår Sponsorsida hittar du givetvis här.

 

INSTAGRAM

Givetvis finns vi på Instagram och där kan du följa oss då vi lägger upp när det tex är livesändning och givetvis allt annat mellan himmel och jord som rör oss och våra liv, Välkommen att hänga med oss på insta och bli en del av oss där vi verkligen visar upp oss i vårdag och i våra liv, Vi skapade denna webbsida för att ge dig som följer oss eller vill veta mer om oss en plats att ta del av allt vi ägnar oss åt och en plats att finna på information om oss.

PODDAR

Vi startade en Podd den 10/1-2021 så nu satsar vi på att ständigt leverera en både intressant och många gånger spännande avsnitt för dig som väljer att lyssna på oss.
Du finner vår Youtube kanal, Instagram, Twitch, Podd och mycket annat i menyn på denna sida.

TIK TOK

Den 9 Maj 2022 skaffade vi ett TIKTOK konto som vi sagt i alla tider att vi aldrig ska ha men efter stor efterfrågan om detta från våra följare ville se att vi gärna har det med.
Så nu går vi alla till mötes och ger er det ni vill ha, Vi kommer livesända mycket på TikTok och vi kommer haka på trender och mycket annat.
Vi är lite annorlunda med det vi publicerar och lägger ut samma är det med våra livestreams. Vi är dem vi är och älskar våra följare och gör vad vi kan för varenda en av er alla.
All kärlek till er och ni är verkligen underbara. Tack för att ni finns.
Den 11 Augusti 2022 nådde vi äntligen 1000 följare och vi var live redan dagen efter, Vi har gjort några livesändningar som verkligen blivit populära för våra följare att vara med på och därmed kan vi nu gå live även på Tiktok precis som vi gör på Twitch.